FAQ

Veelgestelde vragen <ol class="breadcrumb"> <li><a href="https://dimmle.nl">Home</a></li> <li><a href="https://dimmle.nl/overons">Over Dimmle</a></li> <li class="active">FAQ</li> </ol>

Leuke mensen ontmoet je bij Dimmle

Dimmle is de nieuwe uitgaanscommunity van Nederland. Zin om samen met anderen wat te doen?
Wil je nieuwe mensen ontmoeten of je eigen omgeving beter leren kennen? Dan is Dimmle voor jou!
Lid worden

Veelgestelde vragen:

Dimmle? Wat is Dimmle?

Dimmle is een uitgaanscommunity waarbij je veel leuke nieuwe mensen ontmoet bij allerlei verschillende activiteiten.

Ben je net verhuisd? Van baan veranderd? Zie je door de huisjes, boompjes en beestjes je vrienden steeds minder? Dan biedt Dimmle een uitkomst!

Voor wie is Dimmle bedoeld?

Iedereen! Of, nou ja, leuke, sociale mensen. De leeftijd van onze leden loopt uiteen van 25 tot 70. De meeste leden zijn tussen de 30-45 jaar en zijn hoger opgeleid, al is dat geen vereiste.

Dimmle draait om activiteiten. Deze organiseren wij zelf, maar veel leden zetten ook zelf activiteiten op.

Bij het organiseren van activiteiten is het (binnenkort) mogelijk om een leeftijdscategorie te selecteren. Zo kan een evenement worden opgezet voor bijvoorbeeld leden van 25-45 jaar, of bijvoorbeeld voor 40+. Dit is echter niet verplicht: evenementen kunnen ook voor alle leeftijden toegankelijk zijn.

De evenementen die we vanuit Dimmle organiseren, zullen deels voor alle leeftijden toegankelijk zijn, maar deels ook zijn gericht op de leeftijdscategorie 30-49 jaar. Nu we nog in de opstartfase zitten en we een beetje op de kleintjes moeten letten, zullen de meeste van onze eigen activiteiten vooral plaatsvinden in de omgeving van Utrecht en Amsterdam.

Wat kost Dimmle?

Alles bij elkaar gaat er best veel tijd in Dimmle zitten. Daarom vragen we een bijdrage.

Dimmle is een community, en deze zal groeien. In de opstartfase zijn er logischerwijs minder leden en minder activiteiten, vandaar dat we een aanloopkorting geven. Hieronder staan de prijzen zoals we deze voor ogen hebben. Mochten we hiervan afwijken, dan zal dit enkel in jouw voordeel zijn.

PerAanloopkortingJaarlidmaatschap
1-1-2017-€ 30,00€ 15,00 (nog geen anderhalve euro per maand)
1-1-2018-€ 20,00€ 25,00
1-1-2019-€ 10,00€ 37,50
1-1-2020+€ 47,50

Op dit moment zijn betaalde lidmaatschappen enkel voor een heel jaar af te sluiten.

Hoe werkt de reservelijst?

Wanneer het aantal deelnemers vol is, kun je je aanmelden voor de wachtlijst. Komt er een plekje vrij, dan schuift degene die het langst op de wachtlijst staat automatisch door.

Sta je al wat langer op een reservelijst, dan kun je af en toe de vraag krijgen of je nog interesse hebt als er een plekje vrijkomt. Wie niet op tijd op de vraag antwoord heeft gegeven, kan niet doorschuiven. Op die manier proberen we de plaatsen op te laten vullen door mensen die nog steeds echt interesse hebben.

We proberen hierbij een goede mix te vinden tussen de hoeveelheid berichten die je krijgt, en een eerlijke kans voor iedereen op de reservelijst. Omdat we net zijn begonnen zal het misschien nog even zoeken zijn naar de juiste balans. Heb je hierover een klacht of suggestie, dan horen we het graag!

Wat is het verschil tussen Notificaties en "What's happening"?

De werking is een beetje vergelijkbaar met facebook. De notificaties hebben betrekking op jou persoonlijk. Wanneer je activiteiten organiseert, zie je bijvoorbeeld wanneer ze goedgekeurd zijn en wie zich ervoor aan- of afmeldt.

De What's happening berichten gaan over wat er verder gebeurt op Dimmle. Je ziet welke activiteiten worden georganiseerd (of onverhoopt worden afgelast), en je kunt van je vrienden zien waar ze heen gaan.